digiweten logo

Sneltoetsen

Als je al weet dat snel te leren zijn, 30% sneller werken, minder afleiden en veel gezonder (RSI Pols e.d.) zijn voor je dan de muis dan kan je dit artikel overslaan. Mocht je toch nog enige motivatie nodig hebben om serieus aan de slag te gaan met sneltoetsen dan raad ik je aan om het te lezen. 


 

LIJST - Windows Sneltoetsen

Niet alle sneltoetsen van Windows zijn voor iedereen even handig . Probeer ze uit en kijk welke je bevallen. Stel hier je eigen lijstje mee samen. Mijn persoonlijke favorieten hebben een duimpje.

Lees meer

VIDEO - Sneltoetsen voor internet

Het werken met browsers neemt veel van onze tijd in beslag. Het kan daarom zeker geen kwaad om te kijken hoe je dit makkelijker kan doen. Een voorbeeld hiervan zijn sneltoetsen. In de video worden deze voorgedaan. 

Lees meer

5 meest gebruikte sneltoetsen die je moet kennen en waarom

De 5 meest gebruikte sneltoetsen

Sneltoetsen worden door te weinig mensen gebruikt terwijl ze zoveel te bieden hebben. Ze zijn 30% sneller dan de muis, leiden je minder af en zijn supersnel in de vingers te krijgen. Letterlijk. Net als veter strikken. Ik leg je uit welke sneltoetsen je zou moeten kennen, waarom je deze zou moeten gebruiken en hoe je ze snel kan leren. Natuurlijk ook een handig lijstje waar ze allemaal op staan.

De 5 meest gebruikte sneltoetsen