Laatst bijgewerkt: 01 februari 2019

Wat anderen zeggen over DigiWeten

 

Hans van der Meer

Hans van der Meer Microsoft 
"Een digitale wijsneus worden kan iedereen, dat bewijst dit boek."

 

jaap van deurzen rtl

Jaap van Deurzen, RTL Journalist

"Prettig Leesbaar"

Column "Digitaal geklungel" op RTL Nieuws

 

 

Berry Jansen, directeur autotechnica.nl

“Met heel veel plezier heb ik je boek gelezen. Leerzaam en heerlijk herkenbaar, mede door de Fokke & Sukke plaatjes. Je hebt een 56-jarige ondernemer weer meer zelfvertrouwen omtrent ICT gegeven. Bedankt ! ”

kees verhoeven tweedeKamerlid

Kees Verhoeven Tweede Kamerlid & ICT Politicus van het jaar.

"DigiWeten maakt voor elke lezer duidelijk dat betere digitale vaardigheden voor iedereen bereikbaar zijn en geeft hier praktische tips en handvatten voor."

Ron Witjes Ron Witjes
“Erg bruikbaar en herkenbaar. Zeker op eindgebruikersniveau.”
 

 

Tjeerd de Jong

“Allereerst mijn complimenten over het boek. Leest vlot. Het enthousiasme/gedrevenheid spat er vanaf. Auteur is openhartig. Leuk, die mix van autobiografie en de inhoud waar het om gaat.“

 

marion kolster

Marion Kolster Directeur Onderwijsgroep Tilburg (boek)
“Ik heb je boek gelezen en het geeft mij veel vertrouwen dat ook ik op mijn manier op een goede manier bezig ben met de digitale wereld. Ik heb al een aantal sneltoetsen gebruikt, gaaf effect en verder vind ik die uitspraken heel treffend. Leuk om jouw levensverhaal in de context te lezen. Je schrijft helder en duidelijk, prettig om te lezen.”

Marion Kolster Directeur Onderwijsgroep Tilburg  (workshop)
“De workshop geeft vertrouwen, is laagdrempelig en biedt de medewerker de kans om naar zijn eigen kwaliteiten op het gebied van ICT te kijken. De aanpak van Aldo geeft de gelegenheid om informatie binnen te laten komen en er mee aan de slag te gaan Ik merk nu al dat het wat gedaan heeft: we hebben aan elkaar gevraagd hoe we bepalde zaken op ICT gebied kunnen oppakken en ik zie mensen ook met de crt en alt knoppen aan de slag."

lison dekkers

 

Lisson Dekkers, Roostermaker Onderwijsgroep Tilburg
“DigiWeten bespaart tijd en is dus goed voor de organisatie. In dit boek laat Aldo, door het beschrijven van praktijkvoorbeelden, zien dat in software altijd snellere manieren  zijn om je werk te doen. Maar ook hoe je je NIET druk moet maken als de automatisering het een keer laat afweten. Het boek is nergens belerend en dat is een verademing...”

 

 

  Madelon D. van Luijk VVAO 
"De Beunje schrijft motiverend en geeft een aantal concrete handvatten om digitaal beter beslagen ten ijs te komen. Zijn punt dat iedereen in principe in staat is om zijn digitale vaardigheden te verbeteren en dat daar geen ICT-studie voor nodig is, is overtuigend."
Lees hele recensie
 

Laura van de Spijker

"Door het Digiweten boek heb ik een nieuwe kijk op de computerwereld gekregen. Met deze inzichten ben ik op een andere manier met mijn PC aan de gang gegaan en vind ik de juiste knoppen in de verschillende programma's veel makkelijker. Het boek richt zich vooral op de juiste manier van computergebruik waardoor je jezelf de programma's snel eigen maakt."

  compliment