Laatst bijgewerkt: 23 december 2018

Over Aldo de Beunje

Aldo de Beunje low res for web

Aldo de Beunje (1971) heeft 20 jaar geleden van zijn hobby en passie: computers, zijn werk gemaakt. Hij is dus geen geboren computernerd. Als verkoper van snoepgoed in Duitsland, besloot hij zijn leven om te gooien en van computers zijn werk te maken. Zijn lessen destijds als nieuwkomer, en 20 jaar ervaring in de automatisering komen in het boek en op de website met praktische tips aan bod.

De analyse van de verschillen tussen digitaal vaardig en minder vaardige gebruikers hebben geleid tot de inzichten, praktische tips en gereedschappen die hij deelt in het boek DigiWeten! Hiermee kan iedereen een digitale wijsneus worden en leren de computer voor zich te laten werken. Op deze manier komt er meer tijd voor de klant of leerling.

 

 

Aldo is werkzaam sinds 2001 bij de Onderwijsgroep Tilburg /ROC Tilburg op de IT afdeling in diverse rollen. De laatste jaren met Office 365/SharePoint. Gedreven, gepassioneerd en met een enorme nieuwsgierigheid wil hij elke dag iets nieuws leren. Zo heeft hij zich verdiept in diverse soorten software, programmeertalen. Hij heeft bedrijfspsychologie gedaan en is begonnen met een opleiding HBO Technische Bedrijfskunde. Hij woont met vrouw Ruzanna en zoon Arthur in Tilburg.

Tags: Aldo de Beunje, auteur, boek, schrijver